Arno GerritsGovernance Masters is gespecialiseerd in het ondersteunen van klanten om ‘top of mind’ te zijn bij hun ICT-leveranciers. Alleen dan kunnen klanten profiteren van de innovatieve kracht van hun ICT-leveranciers.

Governance Masters is in 2015 opgericht door mij, Arno Gerrits, vanuit de behoefte om klanten te helpen met het maximeren van de business-waarde vanuit hun ICT-leveranciers. Tijdens mijn 20-jarige loopbaan heb ik de uitdagingen van het besturen van de ICT-leveranciers van dichtbij meegemaakt bij onder andere Ahold en Achmea.

Mijn ervaringen zijn nu samengebracht binnen Governance Masters, een organisatie waarin ik samenwerk met partners die in staat zijn om de relaties tussen klant en partners te optimaliseren. Governance Masters richt zich nu nog specifiek op het besturen van de ICT-leveranciers maar de gebruikte modellen en aanpak zijn ook toepasbaar op andere gebieden.

 

Mensen maken het verschil

Governance Masters onderschrijft het belang van persoonlijke relaties. Tegenwoordig is het niet meer ‘business to business’ maar ‘people to people’. Het maken van afspraken omtrent gedrag is een belangrijke stap om te komen tot de juiste samenwerking tussen klant en leveranciers. Voorbeeldgedrag is leidend voor beide organisaties met als doel de samenwerking efficiënter en effectiever te maken.